Märket

Namnet bags2GO står för ett ungt och modernt väskmärke – urban, tidlöst och enkel design! Med funktionella modeller för outdoor aktiviteter och sport, med casual-eleganta modeller för business och avspända modeller för fritiden är bags2GO väskor alltid en idealisk följeslager! Kombinationen av tidlös design, hög kvalitet, funktionalitet och lång hållbarhet gör bags2GO väskor till något alldeles speciellt. Idag nns det 3 kollektioner i sortimentet: BASIC, RETRO och CAMPUS.
 

Kollektionen

BASIC Den sportliga Basic-kollektionen som står i centrum för detta märke övertygar i en härligt avspänd Grey Melange. NYHET! Efter de tre första framgångsrika åren kompletteras nu kollektionen 2019 ännu en gång med hela 13 nya modeller. RETRO Väskorna i Retro-kollektionen är tillverkade i mörk Anthracite. Med denna färgsättning är de lite mer återhållsamma och mindre sportsliga än Basic-modellerna. CAMPUS Uppfriskande annorlunda presenterar sig väskorna i Campus-kollektionen i färgen Blue Melange. Med den blåa färgen och applikationerna i brunt konstläder har väskorna i denna kollektion en ungdomlig och dynamisk look.

Basic-kollektionen

Campus-kollektionen

Retro-kollektionen

Solid-kollektionen

Hur man köper

Är du återförsäljare för reklamartiklar, ett textiltryckeri eller utför textilbroderier och vill köpa väskkollektionen bags2GO?

Beställ den hos L-SHOP-TEAM GmbH

International shops