Het merk

De naam bags2GO staat voor een jeugdig tassenlabel dat urban, praktisch, tijdloos en mooi is! Met functionele modellen voor outdoor- en sportactiviteiten, casual-chique modellen voor het zakenleven en vrijetijdsmodellen, is bags2GO uw ideale metgezel in elke situatie! De combinatie van tijdloos design, hoge kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid maakt van bags2GO iets heel bijzonders. Het assortiment omvat actueel drie collecties: BASIC, RETRO en CAMPUS.
 

De collecties

Van welke collectie wordt u enthousiast? BASIC De sportieve Basic-collectie, het hart van het merk, overtuigt in mooie Grey Melange. NIEUW! Na drie succesvolle eerste jaren wordt de collectie in 2019 nogmaals met 13 modellen uitgebreid. RETRO De tassen van de Retro-collectie zijn in donker antraciet. Door hun kleur werken ze een beetje meer decent en minder sportief als de Basic-modellen. CAMPUS Verfrissend anders presenteren zich de tassen van de Campus-collectie in Blue Melange. Door de blauwe kleur en hun bruine kunstlederen applicaties hebben de tassen van deze collectie een dynamisch en jong effect. Overtuig u zelf!

Basic-collectie

Campus-collectie

Retro-collectie

Solid-collectie

Hoe kann ik ze kopen?

Bent u handelaar in promotionele producten, een textieldrukker of textiel-borduurder en geïnteresseerd in het aanschaffen van de bags2Go-tassencollectie ? Dan kan u deze bestellen bij L-SHOP-TEAM

International