Mærket

bags2GO er et ungt taskemærke – urbant, jordnært, tidløst og enkelt! Med funktionelle modeller til outdoor og sport, casual smarte modeller til forretningslivet og afslappede modeller til fritiden tilbyder bags2GO dig de ideelle tasker til enhver situation! Kombinationen af et tidløst design, høj kvalitet, funktionalitet og slidstyrke gør bags2GO til noget helt særligt. Indtil nu omfatter sortimentet tre kollektioner: BASIC, RETRO og CAMPUS.
 

Kollektionerne

BASIC: Den sportslige Basic-kollektion, mærkets hjerte, er meget overbevisende i en enkel Grey Melange. NYHED! Efter 3 succesfulde år bliver kollektionen 2019 atter en gang udvidet – denne gang med 13 nye lækre mo- deller RETRO: Kollektionens tasker holdes i en mørk antracit, der virker lidt mere diskrete og mindre sportslige end Basic-modellerne. CAMPUS: Forfriskende og anderledes er ord der passer godt på Campus-kollektionen. Den blå fmelange og de brune kunstlæderapplikationer giver taskerne et dynamisk og ung design. Tasker „to go“!

Basic-kollektionen

Campus-kollektionen

Retro-kollektionen

Solid-kollektionen

Sådan køber du

Er du profilforhandler, har et trykkeri eller broderi eller måske en butik og ønsker du, at bestille noget fra bags2GO kollektionen? Så kan du bestille hos L-Shop-Team ApS

International